Ethnologia Fennica hakee PÄÄTOIMITTAJAA kaudelle 2019-2021 (julkaistu 21.6.2018)

Ethnologia Fennica hakee PÄÄTOIMITTAJAA kaudelle 2019-2021

Ethnologia Fennica on Suomen kansatieteilijöiden yhdistys Ethnos ry:n open access -julkaisu. Lehti ilmestyy kerran vuodessa, ja sen julkaisukieli on englanti. Lehdessä julkaistaan tieteellisiä artikkeleja sekä kirja-arvosteluja ja konferenssiraportteja. Ethnologia Fennica on luokiteltu tasolle 2 kansallisessa Jufo-julkaisufoorumissa.

Ethnologia Fennican päätoimittaja vastaa julkaisun toimitustyöstä ja toimituskunnan työn koordinoinnista, rahoituksen hausta yhdessä toimitussihteerin ja Ethnoksen puheenjohtajan kanssa, sähköisen julkaisemisen kehittämisestä sekä julkaisun muusta kehittämisestä Tieteellisten seurain valtuuskunnan ohjeiden mukaisesti.

Valittavalta henkilöltä edellytämme tohtorintutkintoa etnologian tai sen lähitieteiden alalta, aikaisempaa kokemusta kansainvälisesti toimivan julkaisun toimittamisesta sekä kokemusta sähköisen julkaisun toimittamisesta. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön tehtävän hoitamisessa.

Kiinnostuitko? Lähetä Arja Turuselle 30.8.2018 mennessä CV sekä lyhyt, enintään liuskan mittainen teksti jossa kerrot a) millaisia tieteellisten tekstien toimittamiseen liittyviä tehtäviä olet aikaisemmin hoitanut sekä b) millaisena näet Ethnologia Fennican tulevaisuuden alamme muiden julkaisujen rinnalla kotimaassa ja kansainvälisesti.

 Lisätietoja ja yhteydenotot: päätoimittaja Arja Turunen, arja.h.turunen(at)juy.fi