Liity jäseneksi

 

Tervetuloa Ethnos ry:n jäseneksi!

Ethnoksen jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan jäsenanomuskaavakkeen.

Jäsenyyttä voi anoa myös lähettämällä sähköpostia yhdistyksen sihteerille: sihteeri@ethnosry.org. Viestissä ilmoitetaan kaavakkeessa kysytyt tiedot. Sihteeriltä voi myös pyytää jäsenanomuskaavakkeen paperiversion.

Ethnos ry:n hallitus käsittelee jäsenanomukset kokouksissaan. Jäseneksi hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostitse.

Jäsenmaksu maksetaan vuoden alussa, ja siitä ilmoitetaan vuoden ensimmäisessä Ethnos-tiedotteessa sekä sitä edeltävässä Jäsenkirjeessä. Ethnos ry. ei lähetä jäsenmaksusta erillistä laskua. Jäsenmaksu vuonna 2019 on opiskelijajäseneltä 13 € ja varsinaiselta jäseneltä 23 €.

Jäsenmaksun tulee olla maksettuna Ethnos ry:n vuosikokoukseen osallistuttaessa. Ethnologia Fennica lähetetään vain kunakin vuonna jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille. Yhdistyksen tilinumero on FI9180001300952844. Jäsenmaksu maksetaan viitenumerolla 20255 sekä tarvittaessa tarkennus viesti-kentässä tai ottamalla yhteyttä rahastonhoitajaan (esim. jos maksu tulee toisen henkilön tililtä).

 

Hakemus Ethnos ry:n jäsenyydestä

Sukunimi (myös aikaisempi) (pakollinen)

Etunimi (pakollinen)

Arvo (pakollinen)

Ammatti (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kotiosoite (pakollinen)

Työpaikka / opiskelupaikka ja sen osoite

Jäsenpostini osoitteena pyydän käyttämään

Muuta

Hyväksyn sähköpostiosoitteeni liittämisen Ethnoksen sähköpostilistalle
 Hyväksyn En hyväksy

 

Yhdistyksen sääntöjen kolmas pykälä

Yhdistyksen jäseniksi hallitus voi hyväksyä sellaiset akateemisen tutkinnon suorittaneet henkilöt, jotka toimivat kansatieteen ja muiden etnologiatieteiden piirissä. Myös alan opiskelijat voidaan hyväksyä jäseniksi.

Jäsen, joka haluaa erota yhdistyksestä, ilmoittakoon siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle tai suullisesti yhdistyksen kokouksen pöytäkirjaan merkittäväksi.